Informatii, biografie si filmografie Douglas Olsson



Poster Douglas Olsson

Poster Douglas Olsson

Douglas Olsson Actor, Producator, Scriitor filme


Date biografice Douglas Olsson

Nr filme si spectacole: 7
Ultimul film / proiect: Play Hard in 2016-01-27
ID IMDB: nm3514778
Sex: M
Ocupatie in Filme: Actor, Producator, Scriitor



Douglas Olsson a participat la diferite filme si spectacole, din care in baza de date avem pana acum 7.
Cele mai bune filme

Alte informatii Douglas Olsson : Informatii db | Informatii Wikipedia



Filmografie
Tip Nume film An
Film Play Hard 2016
Film La Migra 2015
Film The Black Tape 2014
Film Fist 2 Fist 2: Weapon of Choice 2014
Film Sarah 2013
Film Painkiller 2013
Film Dam California 2012