Informatii, biografie si filmografie Aldo Gonzalez



Poster Aldo Gonzalez

Poster Aldo Gonzalez

Aldo Gonzalez Actor, Diverse, Asistent de Regizor filme


Date biografice Aldo Gonzalez

Nr filme si spectacole: 7
Ultimul film / proiect: El padrino 2 in 2016-01-30
ID IMDB: nm1989533
Sex: M
Ocupatie in Filme: Actor, Diverse, Asistent de Regizor
Zodie: Scorpion



Aldo Gonzalez a participat la diferite filme si spectacole, din care in baza de date avem pana acum 7.
Cele mai bune filme

Alte informatii Aldo Gonzalez : Informatii db | Informatii Wikipedia



Filmografie
Tip Nume film An
Film Budz House 2017
Film El padrino 2 2016
Film La Migra 2015
Film Ashes 2010
Film Fix 2008
Film Mortul - The Dead One 2007
Film Confessions of a Pit Fighter 2005