Informatii, biografie si filmografie Alma Martinez



Poster Alma Martinez

Poster Alma Martinez

Alma Martinez Actrita, Departamentul Sunet, Diverse filme


Date biografice Alma Martinez

Data nasterii - Mar 18, 1953
Locul nasterii Monclova, Coahuila, Mexic
Nr filme si spectacole: 13
Ultimul film / proiect: The Darkness in 2016-05-13
ID IMDB: nm0554976
Sex: F
Ocupatie in Filme: Actrita, Departamentul Sunet, Diverse
Zodie: Pesti



Alma Martinez s-a nascut pe data de Mar 18, 1953 in Monclova, Coahuila, Mexic Alma Martinez a participat la diferite filme si spectacole, din care in baza de date avem pana acum 13.
Cele mai bune filme

Alte informatii Alma Martinez : Informatii db | Informatii Wikipedia



Filmografie
Tip Nume film An
Film Corridos: Tales of Passion & Revolution 2017
Film The Darkness 2016
Film Strike One 2014
Film Stevie D 2016
Film Food Chains 2014
Film Ballad of a Soldier 2000
Film Moartea neagră - Black Death - Black Death 1992
Film The Panama Deception 1992
Film Dolly Dearest 1991
Serial The New Adam-12 1991
Film În Prima Linie - Under Fire 1983
Film Barbarosa 1982
Film Zoot Suit 1982