Informatii, biografie si filmografie Antoinette Kalaj



Poster Antoinette Kalaj

Poster Antoinette Kalaj

Antoinette Kalaj filme


Date biografice Antoinette Kalaj

Nr filme si spectacole: 6
Ultimul film / proiect: Fearless in 2015-12-04
ID IMDB: nm4014003



Antoinette Kalaj a participat la diferite filme si spectacole, din care in baza de date avem pana acum 6.
Cele mai bune filme

Alte informatii Antoinette Kalaj : Informatii db | Informatii Wikipedia



Filmografie
Tip Nume film An
Film Fearless 2015
Film La Migra 2015
Film Mining for Ruby 2014
Film Ninja Apocalypse 2014
Film Chutes and Ladders 2012
Film Exit 33 2011