Informatii, biografie si filmografie Chris Cordone



Poster Chris Cordone

Poster Chris Cordone

Chris Cordone Actor, Scriitor, Regizor filme


Date biografice Chris Cordone

Nr filme si spectacole: 8
Ultimul film / proiect: Stevie D in 2016-02-25
ID IMDB: nm1229481
Sex: M
Ocupatie in Filme: Actor, Scriitor, Regizor
Inaltime: 1,83 m



Chris Cordone a participat la diferite filme si spectacole, din care in baza de date avem pana acum 8.
Cele mai bune filme

Alte informatii Chris Cordone : Informatii db | Informatii Wikipedia



Filmografie
Tip Nume film An
Film Stevie D 2016
Serial Castle 2010
Serial Ray Donovan 2014
Serial 100 Questions 2010
Serial Law & Order: LA 2010
Film Chitaristul - Crazy 2008
Serial The In-Betweens of Holly Malone 2005
Film To Forever 2002